Tilbake på jobb etter hektiske friuker

Tilbake på jobb, hvor jeg ikke trenger tenke på noe annet end å jobbe. Den siste uka har jeg vært litt rastløs hjemme, selvom jeg har hat masse å gjøre, synes jeg det er lenge fri…. og ikke egentlig, men bliver rastløs.
Siste uken var det mye som hendte, for jeg jobbet 3 dage på meny, og Mathilde som blei 18, Jonathans 16 års dage 4 dager etter og så skulle huset gjøres klar til utleie. Jeg har ikke trengt å kjede meg, men stadig blei jeg rastløs 🤷‍♀️

Siden Mathilde sin bursdag blei hos faren hennes, feiret vi Jonathan sin hos oss. Han hadde selvfølgelig bursdag dagen før jeg skulle på jobb, så blei litt ekstra spennende om jeg rakk å bli ferdig til tiden, men gikk nå greit og jeg kom meg av gårde med god tro om at alt skal gå bra.
Jonathan er ikke så opptatt av at alt skal være perfekt, sånn som Mathilde, som vil ha det på sin måte.
Jonathan er mere interessert i maten end kaker, så det blei smørkaker og en rabarbrapie med is….. vi pleier ikke å holde igjen med kakene og jeg setter jo en ære i å ha masse forskjellig, men på søndagen var jeg takknemlig for at Jonathan ikke er så kravstor, så han var fornøyd med grillet spareribs.
Været var litt usikkert det meste av dagen, men sola kom frem og på terrassen bak var det så lunt at jeg bestemte å sitte ute og fyrte optimistisk opp i kullgrillene min. Det er kullgrill som er riktig grill, synes nå jeg, men jeg måtte kaste inn håndkledet og naboen hentet gassgrillen sin😉

Vi fikk sitte ute en stund, men blei blåst inn i utestua etterhvert.
Uansett hadde vi en koselig ettermiddag og nå har jeg 3 uker hvor jeg ikke skal tenke på meg selv eller noen andre. Jeg skal bare jobbe og trene og spise Sundt.

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg