Hva finner man på når man har fri….

Joda, man tar på båttur😆

Fjordline på vei over til Hirtshals…. og ja, jeg spør meg selv om det var den beste måten å slappe av på, når jeg kom fra sjøen i går kveld!! Men så er jeg ikke alltid så vanskelig å be, så når jeg blei bedt, hoppet jeg på.
Det er ikke mye folk, og de som er i baren nå er pensjonister, var til og med en eldre herremann som klarte å overdøve musikken med snorkingen sin🙄 Det er da man vet at man er i rette selskap.
Bandet er begynt å varme opp til kveldens festligheter og de er faktisk ganske flinke, men tror ikke det bliver mye dans altså.
Det var litt av et styr… eller kanskje bare bare dårlig planlegging, siden jeg ikke hadde satt meg inn i parkeringsmuligheter IG jeg tok meg tid til en liten time i Arendal, for å treffe Namita.
anyways…. det blei litt dårlig tid, og jeg fant ikke parkering der det var forespeilet, og endte  med, etter mye frem og tilbake, at bilen også blei med.
For min del var det helt greit, for da kan jeg bare sette meg i bilen når jeg skal av igjen og ikke tenke på å bære og pese og ikke finner bilen… det kunne lett har vært et stressmoment også😅 Da er det bare å slappe sv å nyte turen👌

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg