Hva er viktigst, penge eller miljøet?

Det er greit at det kanskje er billigere, men bør man ikke tenke litt miljø også? Det kan ikke forsvare miljøbevisstheten å skulle fly 2 flyvninger for å komme til Ålesund, når man kunne ha nøyd med en, og ikke at jeg vet sykt mye om co2 utslipp og hvor mye et fly faktisk forurenser, men i disse tider hvor vi også snakker om vårt – altså den individe sitt – co2 utslipp, må mitt jo bli skyhøyt etterhvert.

Jeg skal mønstrer på jobb i Ålesund og må bruke unødig mye tid på jobbreise, da de skal bestille det billigste alternativ, og det er helt greit, jeg skjønner også at man skal begrense kostnader på jobbreiser, men jeg skjønner ikke helt at dette kan bli veldig mye billigere….og det er tydelig at miljøet og min tid ikke spiller så stor rolle.
Min tid er også penge når det gjelder jobb og jeg må bruke dobbel så lang tid på reisen, fordi de mener det bliver litt billigere, men jeg får ikke betalt for tiden min… min dyrebare tid, som jeg kunne brukt med barna, eller i hagen, eller ligge i døse i sola. Den tiden som for meg er veldig viktig, er der andre som bestemmer at jeg ikke skal ha, og det irriterer meg litt at jobben tar mere av fritiden vår, end det strengt tatt er nødvendig. Det koster meg i tid 1 hel dag, da båten ikke kommer til Ålesund før kl 19 ikveld, så da må jeg tusle rundt der og surre i 3 timer🙄
Jeg hadde en liten tanke flyvende forbi i hodet mitt, om at flyet ville bli kansellert pga streik, men åpenbart har de kommet til enighet, og jeg hadde så travelt i går, at jeg glemte å sjekke det ut…. glemte faktisk alt om streik til jeg satt på flyet.

 

2 kommentarer
  1. Skjønner godt du stiller spørsmål om dette og at det er irriterende å bruke så mye av fritida for å komme på jobb. I dag ble det snakka om flyreiser på radioen og at det er ta av som det er mest utslipp på. Så med to avganger er det økonomien til firmaet som er prioritert. Ikke miljø og din tid.

   1. Ja det kan jeg tenke meg… jeg har sagt fra at jeg synes det er unødvendig, men kommer nok ikke langt med det, uten at det bli er sure mine🫣

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg